Bursa Haberleri

bursa haberleri ve güncel bursa gelişmeleri, bursa ile ilgili tüm video, bursa fotoğrafları ve bursa haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Yurttan

Bursa'da CEVHER Hibe Programı çerçevesinde ‘TeknolojikDönüşüm ile Geleceği Yakalıyoruz’ projesinin kapanış toplantısı yapıldı.

Genel

Zeka Testi Merkezi adlı online platform, kullanıcıların yaşadıkları şehirlerle ilgili sorular sorarak gerçekleştirdiği zeka testinin sonuçlarını paylaştı.

Yurttan

Bursa’da 66 yaşındaki emekli kadını, kendini ‘polis’ olarak tanıtıp 600 bin liralık ziynet eşyası ve dolarını alarak dolandıran 2 şüpheli,...

Yurttan

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir evde ikamet eden ve ülkeye kaçak yollarla girdiği belirlenen Suriye uyruklu 13 kişi yakalandı.

Yurttan

Gürsu Belediyesi’nce spor alanında yapılan yatırımlar çerçevesinde Kumlukalan Mahallesi halı sahası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Yurttan

Bursa’da 2. Abdülhamid Han'ın eğitim hamlelerinden biri olarak, 1891 yılında ‘Hüdavendigar Numune Çiftliği Ziraat Mektebi’ adıyla eğitim-öğretime başlayan ve halen...

Yurttan

Bursa’da bir elektronik mağazasının açılışında vatandaşlar indirimli ürünlere koştu. Oluşan izdiham ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yurttan

Bursa’da sabah saatlerinde bir marketin önüne bırakılan taze ekmekleri, sokaktaki başıboş atlar yedi.

Yurttan

Tarihe ve tarihi yapılara verdiği önemle bilinen Osmangazi Belediyesi, tarihi surların ortaya çıkartan projenin temellerini attı.

Yurttan

Türkiye’nin kuruluşundan kurtuluşuna ve büyümesine her zaman büyük katkı veren Türk kadını, Cumhuriyet’in ilanının 100’üncü yılında Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından...

Yurttan

Bursa’da arızalanıp yolda kalan Tofaş Kartal marka bir otomobil, sadece Türkiye’de görülebilecek bir metotla kurtarıldı.

Yurttan

Bursa tarihi Kapalı Çarşı’nın bir bölümünü oluşturan Yorgancılar Çarşısı’nın 2 ay önce çatısını kaplayan kurşunların bir kısmı çalındı.

Yurttan

Bursa'nın Mudanya ilçesinde polis tarafından düzenlenen operasyonda kaçak tütün ve paketleme materyalleri ele geçirilirken, 1 kişi de yakalandı.

Yurttan

Bursa'nın Kestel ilçesi Ümitalan mevkiinde meydana gelen kazada tır ile çarpışan otomobil şarampole uçtu; 2 kişi yaralandı.

Yurttan

Bursa’da evin çatısında çıkan yangın mahalleyi ayağa kaldırdı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürülürken, mahalle dumanlar altında kaldı.

Yurttan

Bursa Büyükşehir Belediyesi, mevcut yolları sağlıklaştırma çalışmalarına 2. Kanal Caddesi’ni de ekledi

Yurttan

 Bursa’da 10 yıllık evli olduğu eşinden boşanmak için adliyeye giden Gülşah Lice, gelin arabası gibi süslediği aracının arkasına ise ‘Boşanıyoruz"...

Yurttan

Bursa’nın Karacabey ilçesinde son 1 haftada düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 28 kişi gözaltına alındı.

Yurttan

Bursa’da geçtiğimiz hafta etkili olan ve saatteki hızı 100 kilometreyi bulan lodos sebebiyle devrilen ağaçların yerine Osmangazi Belediyesi tarafından yeni...

Yurttan

Bursa Çevre Yolu'nda ilerleyen kamyon, biranda alev topuna döndü.

Yurttan

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından düzenlenen ‘20'nci Uluslararası Karagöz Kukla ve Gölge Oyunları...

Yurttan

Bursa’da tek katlı ev alev alev yandı. Yangında can kaybı yaşanmazken, ev kullanılamaz hale geldi.

Genel

Gölyazı, modern bir yerleşim alanına ev sahipliği yaparken, hala 800 metrelik antik surların korunmuş güzellikleri içinde yer almaktadır.

Yurttan

Elektrik elektronik mühendisi iki kardeş 8 yıl önce aldıkları kararla mesleklerini bırakıp çiftlik kurdu.

Yurttan

Kış turizminin popüler destinasyonlarından biri olan Uludağ'da, yılbaşı için heyecan dorukta. Oteller, yılbaşı hazırlıklarına başlarken, rezervasyonlar da hızla devam ediyor.

Genel

Osmanlı Saray Mutfağı'nın zengin mirası, özellikle Bursa mutfağına özgü geleneksel lezzetlerle şekillenmiştir.

Yurttan

Bursa’da yaşayan Nazım Gökçe emekli olduktan sonra hayatının hayır işlerine adadı. 2011 yılından bu güne yaklaşık 7 ton kapak topladı.

Yurttan

Bursa’da jandarma ekipleri tarihi eser kaçakçılarına yol açtırmıyor. Dededen toruna tarihi eser kaçakçılığı yapan aile, jandarmadan kaçamadı.

Yurttan

Bursa'nın İnegöl ilçesinde aynı anda meydana gelen 2 ayrı zincirleme kazada tır, kamyon ve 4 otomobil çarpıştı, 2 kişi yaralandı.

Yurttan

Yıldırım Belediyesi’nin, muhtemel taşkın ve sellerin önüne geçmek için çalışmalar yürüttüğü Cenup Kanalı’ndaki dere ıslah çalışmalarında sona gelindi.