Bursa Haberleri

bursa haberleri ve güncel bursa gelişmeleri, bursa ile ilgili tüm video, bursa fotoğrafları ve bursa haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Genel

Bursa, Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluşuna ev sahipliği yapmış ve uzun yıllar başkentlik yapmış önemli bir tarihi şehirdir. Peki Bursa'nın eski adı...

Yurttan

Denetim ve Deprem Mühendisliği Derneği Bursa Şube Başkanı Serkan Işık, “Yarın değil, hemen şimdi topyekun bir kentsel dönüşüm hamlesi başlatmalıyız....

Yurttan

Bursa'nın Yenişehir ilçende özel sektör tarafından Türkiye'nin en büyükleri arasında yer alacak soğuk hava depolama ve sebze paketleme tesisi inşa...

Yurttan

Bursa'da vatandaş eline aldığı bisküvi ile tilkiyi besledi. Aç kalan tilkiyi gören vatandaş yardımına koştu.

Yurttan

Bursa'da yaşı küçük çocuğun kamyonet kasasındaki tehlikeli yolcuğu cep telefon kamerasına yansıdı.

Yurttan

Bursa’da tarihi köprünün taş duvarlarının üzerinde yürürken düşen 16 yaşındaki kız ağır yaralandı. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

Yurttan

Bursa’da kavga ettiği erkek arkadaşının evini basan kadın, mahalleyi birbirine kattı. Polis ekiplerinin uzun uğraşlar sonucu sakinleştirdiği kadın gözaltına alındı.

Yurttan

Bursa’da hayırsever bir vatandaş, pazar tezgahındaki ürünlerin tamamını satın alarak vatandaşlara dağıttı.

Yurttan

Bursa’da büyükbaş hayvanların bulunduğu 2 katlı ahırda yangın çıktı. Alevlerin kapladığı ahırdaki yangını itfaiye ekipleri söndürürdü.

Genel

Osmanlı saray mutfağının izlerini taşıyan, bahar aylarında nefis bir özel gün yemeği olan etli erik yemeği, yeşil eriklerin eşsiz lezzetiyle...

Yurttan

Bursa’da denizlerde yaşanan hava şartları nedeniyle balık tezgahları olumsuz etkilendi.

Yurttan

Bursa’da bir kişi, otomobilin bagajına basıp tavanına tutunarak ölüme meydan okudu. O anlar anbean amatör kameraya yansıdı.

Yurttan

Karacabey Belediyesi tarafından 100 yıllık miras mottosuyla Cumhuriyetimizin 100. yılına ithafen hayata geçirilen Tarihi Fotoğraf Galerisi, vatandaşlar ve öğrencilerin yoğun...

Yurttan

Türkiye’nin önemli kış turizmi ve kayak merkezlerinden Uludağ’da geçtiğimiz gün yağan karla birlikte kayak sezonu resmen açıldı.

Yurttan

Bursa-Ankara karayolu Ümitalan ve Mezit boğazında yoğun kar yağışı sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Yurttan

Bursa'da bir ev alevlere teslim olurken, yangın yaklaşık 1 saat müdahalenin sonrasında kontrol altına alındı.

Yurttan

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, su sayaçları ve tesisatlarında meydana gelebilecek ‘don’ tehlikesine karşı abonelerini uyardı.

Yurttan

Bursa'da etkili olan sağanak nedeniyle yollar dereye döndü, bazı evleri su bastı.

Politika

AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı belirlendi.

Yurttan

Bursa'da şiddetli lodos hayatı felç ederken ağaçlar devrildi, çöp konteynerleri sürüklendi.

Yurttan

Bursa'da kamyonetin kasasından yere dökülen peçeteler için sürücüler seferber olurken, o anlar cep telefon kamerasına yansıdı.

Yurttan

Bursa’nın Yenişehir ilçesine bağlı birçok noktada asfaltlama ve parke taşı çalışmaları devam ediyor.

Yurttan

Bursa’da otomobil ile gelen 4 şüpheli, önceden keşif yaptıkları kuyumcu dükkanına girip 500 bin lira değerinde altın çalıp kayıplara karıştı.

Yurttan

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada ağaca çarpan otomobil alt yola uçtu, aracın sürücüsü piyade onbaşı yaralandı.

Yurttan

Türkiye'de tarım ve hayvancılık denildiğinde ilk akla gelen şehirlerden olan Karacabey’de, tarıma dayalı sanayinin yaygınlaştırılmasına yönelik çalışmalar da sürüyor.

Yurttan

Bursa'da 3 şüpheli şahsın mazgal hırsızlığı güvenlik kamerasına yansıdı.

Yurttan

Bursa'da bir taş ocağının atık mıcır malzemeleri 10 dönümlük alanda 200 zeytin ağacının bulunduğu bahçeyi kuruma noktasına getirdi.

Yurttan

Bursa'da havalar bir sıcak bir soğuk olunca hastalıklar da beraberinde geldi.

Yurttan

Bursa’nın Gemlik ilçesinde durak harici durmayan şoför, yaşı küçük yolcu tarafından bıçaklandı.

Yurttan

Bursa'da zabıta ve tarım ve orman müdürlüğü ekiplerinin baskın yaptığı kaçak kesimhanede piyasaya sürülmeye hazırlanan bin 500 kilogram kokuşmuş et...