Hazırlık maçı Haberleri

hazırlık maçı haberleri ve güncel hazırlık maçı gelişmeleri, hazırlık maçı ile ilgili tüm video, hazırlık maçı fotoğrafları ve hazırlık maçı haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Cumartesi günü Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde oynanan hazırlık maçında, Güma İnşaat Alpagut Sümerspor yönetimi, Eskişehirspor’un sıcak misafirperverliği ile ağırlandı.

Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedefleyen Eskişehirspor, hazırlık maçlarında sergilediği performansla taraftarlarını umutlandırıyor.

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Eskişehirspor, ilk hazırlık maçında beklentilerin üzerinde bir performans sergileyerek taraftarlarına umut verdi.

Eskişehirspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı ilk hazırlık maçından 3-2 galibiyetle ayrıldı. Uşakspor karşısında galibiyeti Siyah Kırmızılılar’a getiren golleri Cengizhan...

Spor

Bugün İtalya ile karşılaşacak olan milliler, 10 Haziran'da ise Polonya ile oynayacağı maçın ardından EURO 2024'ün düzenleneceği Almanya'ya hareket edecek.