İsrail Haberleri

İsrail haberleri ve güncel İsrail gelişmeleri, İsrail ile ilgili tüm video, İsrail fotoğrafları ve İsrail haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Dünya

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 65 gündür sürüyor. Can kaybının 17 bin 700’e, yaralı sayısının ise 48 bin 780’e yükseldiği...

Gündem

Katil İsrail’in Filistin’de yaptığı zulümler her geçen gün artarak devam ediyor. Bu zulme tepki olarak Kardeşlik Platformu Üyeleri bir araya...

Dünya

İsrail yönetimi, Birleşmiş Milletler (BM) Filistin İnsani İşler Koordinatörü Lynn Hastings'in vizesinin iptal edilmesine karar verildiğini duyurdu.

Dünya

İsrail ordusu Gazze Şeridi’ndeki adliye binasını patlayıcı yerleştirerek havaya uçurdu.

Dünya

İsrail, Gazze Şeridi’ndeki 7 günlük insani aranın sona ermesinin ardından bölgeye düzenlediği saldırılara gece boyunca devam etti.

Dünya

İsrail, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cebaliye Mülteci Kampı'na düzenlediği hava saldırısında 100'den fazla kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Dünya

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde insani aranın sona ermesinin ardından saldırılara yeniden başladı. Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah şehrinde 6 Filistinli hayatını...

Dünya

İsrail ile Hamas arasındaki 7’nci esir takası kapsamında Hamas 8 esiri, İsrail ise 30 Filistinli tutukluyu daha serbest bıraktı.

Dünya

İsrail askerleri, insani araya rağmen Gazze Şeridi’nde 3 Filistinliyi öldürdü.

Dünya

Filistin Kızılayı, insani aranın başladığı 28 Kasım’dan bu yana Gazze Şeridi’nin kuzeyine 233 yardım tırının ulaştığını açıkladı.

Dünya

Gazze Şeridi’ndeki insani aranın 5’inci gününde Hamas’ın 10 İsrailli ve 2 Taylandlı esiri serbest bıraktı.

Dünya

Gazze Şeridi’ndeki insani aranın 4’üncü gününde Hamas’ın 11 İsrailli esiri daha serbest bırakmasının ardından, İsrail de 30 çocuk ve 3...

Dünya

İsrail askerleri, 4 günlük insani ara kapsamında gece saatlerinde serbest bıraktığı Filistinli mahkum Israa Al-Jaabis’in Kudüs'teki evine baskın düzenledi.

Dünya

İsrail ile Hamas arasındaki anlaşma kapsamında verilen 4 günlük insani arada 3’ncü güne girilirken, dünyanın beklediği 2’nci esir takası da...

Dünya

Gazze’ye saldırıları geçici olarak durduran 4 günlük insani ara başladı. Anlaşmanın esir takası kısmı kapsamında Hamas ile İsrail karşılıklı olarak...

Dünya

İsrail ile Hamas arasında varılan anlaşma kapsamında Gazze Şeridi’nde 4 günlük insani ara başladı.

Dünya

İsrail, Ebu Hüseyin Okulu'na düzenlediği saldırıda, 27 kişi hayatını kaybettiği, 93 kişi de yaralandı.

Dünya

İsrail’in Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılarda can kaybı 6 bin 150'den fazlası çocuk olmak üzere 14 bin 854’e yükseldi.

Dünya

İsrail Ulusal Güvenlik Danışmanı Tzachi Hanegbi, İsrail ile Hamas arasında anlaşmaya varılan esir takasının cuma gününden önce yapılmayacağını duyurdu.

Dünya

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ndeki Maghazi Mülteci kampına düzenlediği saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi ise yaralandı.

Dünya

Hamas Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Ebu Merzuk, İsrail ile anlaşmaya varılan 4 günlük geçici ateşkesin yarın saat 10.00'da başlayacağını açıkladı.

Dünya

İsrail savaş uçaklarının Gazze Şeridi'ne gece boyu ve sabah saatlerinde gerçekleştirdiği saldırılar sonucu 52 kişi hayatını kaybetti.

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cezayir-Türkiye İş Forumu’nda konuşma gerçekleştirdi.

Dünya

İsrail hükümeti, Hamas ile 4 günlük ateşkes ve esir takası anlaşmasının kabul edildiğini açıkladı.

Dünya

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, İsrail ile Hamas'ın ateşkes anlaşmasına yakın olduğunu ifade etti.

Dünya

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile görüşmek üzere 26 Kasım’da İsrail’i ziyaret edecek.

Dünya

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik 7 Ekim’de başlattığı saldırılar 43 gündür devam ediyor.

Dünya

Cibaliye Mülteci Kampı’nda sivillerin sığındığı bir binaya düzenlediği saldırıda 19’u çocuk 32 Filistinli hayatını kaybetti.

Dünya

İsrail saldırılarının ardından Gazze Şeridi'nden tahliye edilen 44 Türk vatandaşı, bugün Türkiye'ye ulaşmak üzere Kahire'deki havalimanına vardı.

Dünya

İsrail'in Gazze Şeridi’nin merkezindeki Nuseyrat Mülteci Kampı’na gece saatlerinde düzenlediği saldırıda 13 Filistinli hayatını kaybetti.