1 ay önce Asayiş

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince geçtiğimiz gün 21.00 ve 02.15 saatleri arasında Hoşnudiye Mahallesi Vural Sokak ve çevre sokaklarda çalışma yapıldı.

1 ay önce Ekonomi

Büyükşehir Belediyesi, Akpınar, Türkmentokat ve İmişehir Mahallesi’ndeki arazilerden elde edilen yulaf tanesi ve yulaf balyalarıyla Eskişehirli üreticilere can suyu oluyor.

1 ay önce Gündem

Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri “Daha Temiz ve Yaşanabilir Odunpazarı” parolasıyla çalışmalarını 7/24 sürdürüyor.

1 ay önce Kültür Sanat

Tepebaşı Belediyesi’nin gençlerin hizmetine sunduğu Gençlik Merkezleri, bu yıl 13. yaşını kutlarken her yıl on binlerce gencin gelişimine destek olmayı ve geleceklerine katkı sağlamaya sürdürüyor.

1 ay önce Gündem

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince, polis ile halk arasındaki ilişkilerin amacıyla çalışma yaptı.

1 ay önce Ekonomi

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan karekod uygulaması, marketlerde önemli bir yenilik olarak hayata geçiyor. Bu uygulama ile tüketiciler, ürün bilgilerine anında ulaşabilecek. İşte detaylar...

1 ay önce Gündem

Tepebaşı Belediyesi’nin Gönüllü Bahçelerinde sebze yetiştiren vatandaşlar toprakla uğraşmanın keyfini sürüyor.

1 ay önce Gündem

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan ve Başsavcı Vekili İsa Tuncay, Eskişehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonu sırasında yaralanan polis memuru Hasan Keskin'i Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti.

1 ay önce Ekonomi

Hamster Kombat, sanal bir kripto borsasını yöneterek Hamster coin çıkarabileceğiniz viral Telegram tabanlı bir kripto oyunudur.

1 ay önce Dünya

Her gün 16 bin ton katı atık üretilen Pakistan’ın Karaçi kentinde bu atıkların neredeyse tamamının denize karışması bölgede deniz yaşamı için “ölü bölgeye” neden oldu.