1 ay önce Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Vergi Denetim Kurulu'nun risk analiz sistemi üzerinden yaptığı tespitler sonucunda 2 bin 815 büyük mükellefin halihazırda yüzde 27'si nezdinde vergi incelemelerinin sürdüğünü bildirdi.

1 ay önce Asayiş

Muğla’nın Fethiye ilçesi açıklarında iki botun çarpışması sonucu meydana gelen kaza 1 kişi yaşamını yitirdi.

1 ay önce Yaşam-Magazin

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara'nın evliliği üzerinde kara bulutlar dolaşıyor.

1 ay önce Asayiş

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bandrolsüz sigara sattığı tespit edilen şüpheli yakalandı, 12 bin 760 adet dolu makaron ele geçirildi.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de seyir halindeyken bir sağa bir sola manevra yaparak trafikteki diğer vatandaşları tehlikeye atan plakasız kamyonun şoförü tepki topladı.

1 ay önce Asayiş

Adana’da av tüfekleriyle havaya ateş açtıkları görüntüleri sosyal medyada paylaşan 4 kişi gözaltına alındı. Şahısların adreslerinde yapılan aramalarda ruhsatsız 6 av tüfeği, biri kuru sıkı 2 tabanca, 21 mermi, 7 kartuş ve çok sayıda şarjör ele geçirildi.

1 ay önce Yurttan

Bingöl’de yaralı bir şekilde bulunan yavru leylek, doğa koruma ekiplerince tedavi altına alındı

1 ay önce Asayiş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen olayda, ocakta unutulan yumurta küçük çaplı bir yangına sebep oldu.

1 ay önce Asayiş

Mersin'in Gülnar ilçesinde, kayalıklardan düşerek sahil kenarında mahsur kalan Rus uyruklu şahıs, ekiplerin ortak çalışmasıyla kurtarıldı.

1 ay önce Asayiş

Bursa’da düğün konvoyu zincirleme kaza yapınca, ortalık karıştı. Kimi kendi arasında kavgaya tutuştu, kimi ise suçlu gördüğü motosikletliye saldırdı.