1 ay önce Spor

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Galip Özsarı, dün Ankara’da önemli bir sponsorluk görüşmesi gerçekleştirdi.

1 ay önce Ekonomi

Kırsal kalkınmayı geliştirmek ve tarımsal faaliyetleri desteklemek için çalışmalarını sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tüm Biçerdöverciler ve Hasat Makinecileri Federasyonu ile iş birliği protokolü imzalayarak sürdürdüğü Hasat Desteği Projesi ile çiftçiye destek olmaya devam ediyor.

1 ay önce Eskişehirspor

10 Ağustos’ta başlayacak olan zorlu lig maratonu öncesinde Eskişehirspor U19 takımı, hazırlıklarını hızla sürdürüyor.

1 ay önce Çevre

Eskişehir Sanayi Odası’nın, şehir ve sanayi entegrasyonunu destekleyerek daha yeşil, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir şehir oluşturma hedefi doğrultusunda uzun süredir üzerinde çalıştığı rapor sonuçlandı.

1 ay önce Eskişehirspor

Geçtiğimiz sezon, Eskişehirspor taraftarları için hayal kırıklığı ile geçti.

1 ay önce Ekonomi

Eskişehir Elektrikçiler Odası Başkanı Ahmet Namık Akdoğan, Eskişehir'de özellikle sanayi ve inşaat sektörlerinde ara eleman bulma sorunun giderek büyüdüğünü söyledi.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor Başkan Vekili Niyazi Çelik, gündeme dair konuştu. Çelik, Takımın iskelet kadrosunu büyük ölçüde oluştuklarını belirtti.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor yönetimi, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına hız verdi. Takımın kadrosunu güçlendirmek ve başarıya ulaşmak için kararlı adımlar atan yönetim, transfer hedeflerini belirledi.

1 ay önce Foto Şaka
1 ay önce Çevre

Yunus Emre Devlet Hastanesi'nin eski binası otoparka dönüştürüldü ancak bu, hastane çevresinde ciddi toz ve çamur sorunlarına yol açtı. Vatandaşlar, yazın tozdan, kışın ise çamurdan şikayetçi.