1 ay önce Asayiş

Bitlis’te jandarma ekiplerince bazı ikametlerde yapılan aramada 97 adet sikke ele geçirildi.

1 ay önce Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bulvarı Adliye Sarayı yaya üst geçidini kaldırma çalışmaları nedeniyle 6 -10 Ağustos tarihleri arasında tramvay gece seferlerinin yapılamayacağını duyurdu.

1 ay önce Yurttan

Türkiye’nin önde gelen hava sporu merkezlerinden birisi olan Ali Dağı ve Paraşüt İniş Alanını ilgilendiren önemli bir karar alındı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de sulama kanalına kaçan top almak için giren ve gözden kaybolarak boğulma tehlikesi geçiren çocuğu, tesadüf eseri oradan geçen bir vatandaş kurtarırken, o anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

1 ay önce Spor

Galatasaray ve Beşiktaş, Turkcell Süper Kupa 2024 mücadelesinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda kozlarını paylaşacak.

1 ay önce Asayiş

Kütahya’nın Emet ilçesinde 2 aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Bursa Mudanya karayolundaki çatlaklar korkutuyor. Sürücüler yolda kayma riskine dikkat çekerken, yıllarca önce anayolun yapılması sırasında meydana gelen kaymalar sebebiyle güzergah değiştirilmiş, aynı bölgede Aydınpınar Mahallesi yakınlarında derin yarıklar meydana gelmişti. Yarıklar, sürücüleri ve çevredeki vatandaşları tedirgin etti.

1 ay önce Dünya

ABD'nin Colorado eyaletindeki orman yangında 1 kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce Asayiş

Bursa'da bir sünger ve baza deposu alev alev yandı. Sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın sonrası koltuk süngerleri ve içeride bulunan bazalar küle döndü.

1 ay önce Asayiş

Aydın’ın Nazilli ilçesine uyuşturucu temini için gelen şüpheliler, jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalanırken, uyuşturucular otomobilin vites topuzuna gizlenmiş şekilde bulundu.