1 ay önce Ekonomi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ağustos ayı enflasyon rakamlarını açıkladı.

1 ay önce Spor

Bölgesel Amatör Lig’de ilk sezonunu geçirecek olan 2 Eylül Spor Kulübü, zorlu lig maratonuna en iyi şekilde hazırlanmak için yoğun bir tempoda çalışıyor.

1 ay önce Eskişehirspor

Yeni sezon hazırlıklarına iddialı bir şekilde devam eden Eskişehirspor, oynadığı iki hazırlık maçında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekti. Kırmızı Şimşekler, bu maçlarda golcü kimliğiyle öne çıkarak rakip filelere toplam 12 gol bıraktı.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor Futbol Şube  Sorumlusu Safa Üstünbaş, verimli bir transfer süreci geçirdiklerini vurgulayarak, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti.

1 ay önce Spor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü onuruna düzenlenen spor etkinlikleri, şehirde büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı.

1 ay önce Spor

TFF 3. Lig 1. Grupta yer alan temsilcimiz Anadolu Üniversitesi, sezonu bu hafta evinde oynayacağı  Kuşadasıspor mücadelesi ile açacak. Mavi Beyazlı ekibimiz, kritik maçın hazırlıklarına ise bugün start veriyor.

1 ay önce Ekonomi

Eylül ayı için kira artış oranı yüzde 64,91 olarak gerçekleşti.

1 ay önce Yaşam

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından Alisya Bahar Candan’ın 14 yıldan 44 yıla kadar, Gülnihal Çiçek’in ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapsi istenen iddianame kapsamında yarın yargılanmalarına başlanacak.

1 ay önce Eğitim

Eğitim-Sen Şube Sekreteri Süreyya Üner, okulların yeni döneme hazırlanmasında yaşanan mali sıkıntılara dikkat çekti.

1 ay önce Dünya

Çin’in Shandong eyaletinde okul servisinin kalabalığa dalması sonucu 5’i öğrenci 11 kişi hayatını kaybetti.