1 ay önce Yurttan

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremlerinin ardından uzmanların sık sık uyarıda bulunduğu Bingöl’de, UMKE Lojistik Merkezi kurulumu tamamlandı. Deprem sonrasında 600 kişinin tedavi edilebileceği sahra hastaneleri de hazırlandı.

1 ay önce Yurttan

Dr Gülay Ceylaner, 24 Ocak 2023’te yaşanan ve hayatını değiştiren trafik kazasının ardından, adalet arayışını sürdürüyor

1 ay önce Çevre

Eskişehir'de yağdan gazoza kadar birçok ürünün elde edildiği lavantanın el yordamı ve oraklarla hasadına başladı.

1 ay önce Yurttan

Mersin’de bir otomobilin motor kaputuna giren kedi, duyarlı vatandaşlar tarafından kurtarılarak araca girdiği 18 kilometre mesafedeki yaşam alanına geri bırakıldı.

1 ay önce Çevre

Şirintepe Mahallesi Asilzade Sokak'ta bulunan baz istasyonu, çevre sakinleri tarafından "Şirintepe'nin Eyfel Kulesi" olarak adlandırılıyor.

1 ay önce Spor

BAL Ligi’nde ilk sezonu geçirecek olan temsilcimiz 2 Eylülspor, hazırlıklarını yoğun bir tempoda yaparak,  zorlu lig maratonuna odaklanıyor.

1 ay önce Eskişehirspor
1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Berkay Çifter, takımın  transfer sürecini değerlendirdi.  Güçlü bir kadro kurduklarını ifade eden Çifter, “Bu süreçte de   takımın tamamını asker diye tabir edilen  mücadeleci ve koşan oyunculardan  oluşturduk” dedi.

1 ay önce Spor

3. Lig  temsilcimiz Anadolu Üniversitesi  futbol takımı,  zorlu Kuşadasıspor maçına odaklanıyor. Pazar günü ligin ilk haftasını konuk edeceği  rakibini Mavi Beyazlı ekibimiz puansız göndermenin planlarını yapıyor.

1 ay önce Spor

Süper Amatör Lig'de bu sezonki hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Güma İnşaat  Sümer Alpagutspor, hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.