1 ay önce Spor

Geçtiğimiz aylarda Ankara’da düzenlenen Multi European Games Şampiyonası'nda birincilik elde eden İrem İşel, büyük bir başarıya daha imza attı.

1 ay önce Kültür Sanat

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları minik seyircileri için sahneleyeceği “Ben de Uçabilirim” adlı kukla oyununun provalarına başladı.

1 ay önce Kültür Sanat

Eskişehir'e İran'dan gelen doğuştan görme engelli çift geçimlerini sokak müzisyenliği ile sağlıyor.

1 ay önce Eğitim

Beylikova'da yüzme kursuna katılan 103 öğrenci ve futbol kursuna katılan 50 öğrenciye kurs bitirme belgeleri Belediye Başkanı Av. Hakan Karabacak tarafından verildi.

1 ay önce Ekonomi

Sağlık-Sen Eskişehir Şubesi, üyeleri için Ihlamurkent’te 180 dairelik yeni bir konut projesi başlattı. Proje, 24 ayda tamamlanarak sağlık çalışanlarına teslim edilecek ve ödeme kolaylıkları sunulacak.

1 ay önce Çevre

Alpagut- Atalan Madenlerine Hayır Platformu ile Eskişehir Emek ve Demokrasi Platformu üyeleri Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ettiler.

1 ay önce Gündem

Tepebaşı Belediyesi personeline yönelik iş güvenliği eğitimi verildi. Eğitime katılan personele, çalışma mevzuatı ve yasal hakları konularında bilgi verildi.

1 ay önce Kültür Sanat

Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Dr. Figen Gürsoy’un Yaşar Kemal’in eserlerinden esinlenerek hazırladığı “İnsan Dünyadır” minyatür sergisi, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Kent Müzeleri Kompleksi Sergi Salonu'nda sanatseverlerle buluştu.

1 ay önce Gündem

Türk tarihçi ve yazar İlber Ortaylı'nın balmumu heykeli ile poz verdiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

1 ay önce Ekonomi

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ekrem Birsen, düğün sektöründeki düşüş ve esnafın yaşadığı ekonomik zorluklar hakkında açıklamalarda bulundu.