Eskişehirspor yönetimi  yeni sezon planlaması kapsamında transfer çalışmalarını sürdürüyor.  Şu ana kadar  anlaştığı 8 resmi sözleşmeye imza attıran transfer komitesi, önümüzdeki süreçte  stoper, orta saha ve forvet bölgesine en az üç transfer daha yapmak için temaslarını sürdürüyor. Listede yer alan oyuncularla görüşmelerine devam eden Başkan Ulaşn Entok ve ekibi, bir  yandan da oyunculara peşinat ödemek için kaynak arayışında olduğu öğrenildi. 

Berkay Çifter: Mücadeleci bir takım kurduk Berkay Çifter: Mücadeleci bir takım kurduk

Teklifler yapıldı

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren transferden Sorumlu Teknik Asbaşkan Safa Üstünbaş,“ Bildiği üzere şuna kadar 8 oyuncuyla resmi sözleşme imzaladık. Şuan  acil gördüğümüz Stoper, Orta saha ve forvet bölgelerine oyuncular bakıyoruz. Bu doğrultuda kadro planlamamız da düşündüğümüz oyuncalara tekliflerimiz yaptık” dedi.

Safa Üstünbaş-2

Nizamettin ile görüşmedik

 Yazılı basında ismi sık sık gündeme gelen Nizamettin Akgül için ise Safa Üstünbaş, oyuncuyla bir görüşmelerinin olmadığını aktardı. Üstünbaş, “Yazılı basında bu oyuncunun Eskişehirspor’a geleceği hemen hemen her gün yazılıyor. Ancak bizim oyuncuyla bir görüşmemiz olmadı. Teknik Direktörümüz Ergun Ortakcı, kanat bölgesi için başka isimler üzerinde duruyor. Bizde hocamızın raporu doğrultusunda başka isimlerle görüşmelerimizi sürdürüyoruz” dedi. 

Kaynak arıyoruz

 Prensipte anlaşma sağlanan  isimlerin olduğunu aktaran Üstünbaş, “Prensipte anlaştığımız oyuncular peşinatlarını hemen istiyor. Buda bizi biraz  zorluyor. Şuan bu oyunculara ödeme yapmak için kaynak arayışındayız. Acil olarak 4-5 Milyon Lira gibi sıcak paraya ihtiyacımız var. Bu süreci en hızlı biçimde çözmek için  yönetim kurulu olarak çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki birkaç günde bu süreci hallederek anlaştığımız oyunculara imza attırmayı düşünüyoruz” dedi. 

Muhabir: Burak Akın