Afyonkarahisar Haberleri

afyonkarahisar haberleri ve güncel afyonkarahisar gelişmeleri, afyonkarahisar ile ilgili tüm video, afyonkarahisar fotoğrafları ve afyonkarahisar haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Yurttan

Afyonkarahisar’da 2 otomobilin çarpıştığı kazada 6 kişi yaralanırken, yaralılardan ikisinin çocuk olduğu bildirildi.

Yurttan

Afyonkarahisar’da hemzemin geçitte trenin "pat pat" diye tabir edilen tarım aracına çarptığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Yurttan

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde 3 katlı binanın çatısında çıkan yangı büyük paniğe neden olurken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Yurttan

Afyonkarahisar Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü teknik elemanları Afyonkarahisar’da ve diğer illerde hasat...

Yurttan

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak devrilen kamyondaki 13 ton mısır silajı ziyan oldu.

Yurttan

Afyonkarahisar'da araç sürücülerine yönelik yapılan trafik kontrol denetiminde 532 araç sürücüsüne 800 bin TL’ye yakın para cezası kesildi.

Yurttan

Afyonkarahisar’da hemzemin geçitte yolcu treninin traktöre çarptığı kazada sürücü hayatını kaybetti.

Yurttan

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak şarampole devrilen hafif ticari araçta 4 kişi yaralandı. Kazada yaralanan 4 kişi itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu...

Yurttan

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak şarampole devrilen hafif ticari araçta hastaneye kaldırılan 4 yaralıdan biri hayatını kaybetti.

Genel

Afyonkarahisar, şehir merkezinde yüksekliği 226 metreyi bulan volkanik özelliklere sahip dağlar arasında yükselen bir tepe üzerine konumlanmıştır.

Yurttan

Afyonkarahisar'da polis ekipleri tarafından araç sürücülerine yönelik yapılan trafik kontrol denetiminde 532 araç sürücüsüne 779 bin 794 TL para cezası...

Yurttan

Afyonkarahisar’da kaçak alkol ürettiği tespit edilen bir şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Yurttan

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde şüpheli bir araçta yapılan aramada, 6 adet ruhsatsız silah ve fişekleri ele geçirildi.

Yurttan

Afyonkarahisar'da gölete balık tutmaya giden 33 yaşındaki genç, dengesini kaybederek suya düştü. Kurtarma ekipleri tarafından göletten çıkarılan şahıs, kaldırıldığı hastanede...

Yurttan

Afyonkarahisar’da güvenlik güçleri tarafından durdurulan bir tırda 6 milyon adet kaçak dolu makaron ele geçirildi.

Genel

Afyonkarahisar Valiliğinin logosunda gördüğümüz Karahisar Kalesi, şehrin tarihini yansıtan bir sembol olarak ön plana çıkar.

Yurttan

Afyonkarahisar’da bitkin halde bulunan kartal ile yaralı halde bulunan şahin tedavilerinin tamamlanmasının ardından doğaya salındı.

Yurttan

Afyonkarahisar’da jandarma ekipleri düğünde havaya ateş açmaya çalışan bir şahıs suçüstü yapıldı.

Yurttan

226 metre yükseklikteki tarihi Karahisar Kalesindeki Türk bayrağı Filistin’de İsrail’in gerçekleştirdiği katliamdan dolayı yarıya indirildi.

Yurttan

Afyonkarahisar’da güvenlik güçleri tarafından 4 ilçede gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 8 kişi gözaltına alındı.

Genel

Afyonkarahisar'ın en önemli simgelerinden birisi olan Afyonkarahisar Kalesi'nin tarihini biliyor muydunuz? İşte o kale hakkındaki bilgiler..

Genel

Afyonkarahisar'ın müthiş lezzeti olan 'Sulu Köfte' olarak tarif edilen, yemeği evinizde yapmadıysanız bu tarifi denemelisiniz.

Yurttan

Afyonkarahisar’da belediyenin hafriyat kamyonunun şeker pancarı yüklü tıra arkadan çarpması sonucu 3 kişi yaralandı.

Yurttan

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde 5 bin dekarlık bir alanda yetiştirilen cevizin hasadı başladı.

Yurttan

Afyonkarahisar’da tırının patlayan lastiğinin tamiri için yol kenarında bekleyen sürücüye arkadan gelen bir başka tır çarptı. Kazada araçla bariyer arasına...

Yurttan

Afyonkarahisar Emirdağ İlçe Jandarma Komutanlığı personellerine 'aile içi şiddetin etkileri' konulu eğitim verildi.

Yurttan

Afyonkarahisar’da sabah erken saatlerde başlayan yağmur yağışı aralıklarla sürüyor.

Yurttan

Afyonkarahisar'da güvenlik güçleri tarafından yapılan trafik denetiminde 250 araç sürücüsüne 356 bin 386 TL para cezası kesildi.

Yurttan

Kiralık araç ile insan kaçakçılığı yapan 1 Suriye uyruklu organizatör 2 Filistin ve 6 Suriye uyruklu olmak üzere toplam 9...

Yurttan

Afyonkarahisar’da canlı hayvan hırsızlığından dolayı 13 yıl 8 ay 5 gün hapis cezası ile aranan şahıs Jandarma Suç Araştırma Timi...