1 ay önce Gündem

Meteoroloji 3.Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, Eskişehir’de bugünden itibaren 3 boyunca devam edecek sağanak yağış bekleniyor.

1 ay önce Yaşam-Magazin

Kırım Tatarı bir aileden gelen Kübra Köken, yıllardır Eskişehir'de çibörek ustalığıyla damaklara hitap ederken, atalarının göçerken getirdiği yaklaşık 150 yıllık bakır kazanı hala saklıyor.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, genç yeteneklere de büyük önem veriyor.

1 ay önce Çevre

Porsuk Çayı'nın yüzeyinde sayısı her geçen gün artan ölü balıkların görüntüsü vatandaşlarda tedirginliğe neden oluyor. Ölümlerin sudaki oksijenin azalmasından kaynaklı olduğu iddia edildi.

1 ay önce Eskişehirspor

Geçtiğimiz haftayı sessiz geçiren Eskişehirspor’da imzalar yeniden gelmeye başladı.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor’da transfer hareketliliği bugün ve yarında devam edecek. Futbol Şube Sorumlusu Safa Üstünbaş, “Bugün Necati Önal imzaya gelecek. Yarın da bir kanat oyuncusuyla daha sözleşme imzalamayı planlıyoruz” dedi.

1 ay önce Çevre

Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Selma Güder, Eskişehir’de tarım arazilerine hobi bahçesi adı altında kaçak yapılar yapıldığını belirtti. Güder, “Bu yapılar önlenmeli. Tarım arazilerimiz tehdit altında” dedi.

1 ay önce Asayiş

Gaziantep’te 2 aracın kafa kafaya çarpışması sonucu araçlarda bulunan 3 kişi yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Bingöl’de madde bağımlısı bir şahıs, cadde üzerinde önüne gelene bıçakla saldırdı. Olayda, 2 kişi hayatını kaybederken 7 kişi de yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Sinop’ta dolmuş ile otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.