1 ay önce Yaşam-Magazin

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk ile ünlü şarkıcı Hadise arasında aşk dedikoduları gündeme bomba gibi düştü.

1 ay önce Spor

TFF 3. Lig'de mücadele eden Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, yeni sezon öncesinde geri sayıma geçti. Bu sezon hazırlıkları, kulüp içinde kritik gelişmelerle dolu bir sürece sahne olacak gibi görünüyor.

1 ay önce Spor

Odunpazarı Belediyesi'nin düzenlediği Spor Yaz Okulları, minik futbolculara unutulmaz bir deneyim sundu.

1 ay önce Eskişehirspor

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele etmesine rağmen, Eskişehirspor'un Süper Lig’deki başarıları futbol tarihinin altın sayfalarında yer alıyor.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor altyapısından yetişen ve üç sezondur Siyah Kırmızılı formayı başarıyla terleten genç forvet Hasan Alp Altınoluk, İnegölspor’a transfer oldu.

1 ay önce Eskişehirspor

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Eskişehirspor, orta sahaya çifte takviye yaptı. Kırmızı Şimşekler, Tecrübeli oyuncular Gökhan Çamur ve Kerim Deler ile anlaştı.

1 ay önce Ekonomi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre, Haziran ayında işsizlik oranı dikkat çekici bir artış gösterdi.

1 ay önce Çevre

Büyükdere Mahallesi Gençlik Bulvarı üzerinde bulunan Nasreddin Hoca Camii’nin bahçesi ve çevresinde çok sayıda ağaç kesildi. Mahalleli ağaçların kesilmesine tepki gösterdi.

1 ay önce Politika

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kuruluşunun 23’üncü yıldönümü, Orman Fidanlığı’nda düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi ve Teşkilat pikniğiyle gerçekleştirildi. Teşkilat üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği programda konuşmalar da gerçekleştirildi.

1 ay önce Çevre

Çevreye duyarsız ve bilinçsiz vatandaşların yarattıkları, çevre kirliliği bitmek bilmiyor. İşlek cadde üzerindeki çöp konteyneri yanına bırakılan çöpler pes dedirtti.