Eskişehirspor Haberleri

eskişehirspor haberleri ve güncel eskişehirspor gelişmeleri, eskişehirspor ile ilgili tüm video, eskişehirspor fotoğrafları ve eskişehirspor haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Spor

Eskişehirspor Fabrika Okulu, bu yaz döneminde de yeni yetenekleri önce bünyesine daha sonra Eskişehir sporuna kazandırmayı planlıyor.

Eskişehirspor

Eskişehirspor Tesislerinde, bu hafta haraketli saatlerin yaşanması bekleniyor.

Eskişehirspor

Eskişehirspor yönetimi, kulübün mali yükünü azaltmak için de çalışmalar yapıyor.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’un transfer listesinde yer alan Timur Kosavalı, Siyah Kırmızılı kulübe gelmek istediğini yönetime ilettiği öğrenildi.

Eskişehirspor

Yeni sezon öncesi güçlü ve kaliteli bir kadro kurmak isteyen Eskişehirspor yönetimi transfer çalışmalarına devam ediyor.

Eskişehirspor

Geçen sezon Eskişehirspor formasını başarıyla terleten Hayrettin Cengiz, kulübün eski başkanlarından Erkan Koca ile bir araya geldi.

Eskişehirspor

Eskişehirspor Altyapısı, güçlü bir yapılanmayla yeni sezona girmeyi hedefliyor.

Eskişehirspor

Eskişehirspor yönetimi bu hafta itibariyle transferde sessizliğini bozmaya hazırlanıyor. Yönetimin, bugünden itibaren en az 5 isimin transferini açıklayacağı öğrenildi.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’da Altyapıdan Sorumlu Asbaşkanlık görevine getirilen Eray Saygı,  alt yapı gruplarında ki sporcu velileriyle  bir araya geldi.

Eskişehirspor

Yeni sezon çalışmalarına geçtiğimiz günlerde başlayan Eskişehirspor U19 takımında çalışmalar devam ediyor.

Spor

Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor forması altında başarılı bir grafik ortaya koyan Erdin Üzer, yeni sezonda da Eskişehirspor forması giymeye yakın.

Eskişehirspor

Eskişehirspor'da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Ulaş Entok, bütçe konusuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaparak, "Bu...

Eskişehirspor

Yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak için çalışmalarını sürdüren Eskişehirspor yönetimi, bu doğrultuda bir çok isimle ön görüşme yapıyor.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’un altyapısından yetişen ve sonrasında Fenerbahçe’ye transfer olan Alper Potuk, geçtiğimiz sezonu Kuzey Makedonya takımı Gostivar’da geçirmişti.

Eskişehirspor

Almanya’da düzenlenen Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda A Milli Futbol takımımız, Çekya’yı 2-1 yenerek son 16 turuna adını yazdırdı.

Eskişehirspor

Transfere dair bilgi aldığımız Transferden sorumlu Teknik Asbaşkan Safa Üstünbaş, önceliklerinin bütçe sorununu çözmek olduğunu belirtti.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’da önceki gün gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısına dair Basın Sözcüsü Mert Albayrak yazılı açıklama yaptı. Albayrak, toplantıda gündemdeki konulara dair...

Eskişehirspor

Eskişehirspor yönetimi, mevcut kadroyu tamamen değiştirmeyi planlıyor. Bu doğrultuda transfer komitesi  teknik heyetin de raporu doğrultusunda görüşmelerini sürdürüyor.

Eskişehirspor

Eskişehirspor'un gençleri yeni sezon için hazırlıklara başladı.

Eskişehirspor

Yeni sezon öncesi güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarını  sürdüren Eskişehirspor yönetimi, bugünden itibaren  transfer listesinde yer alan oyuncularla görüşmelere...

Eskişehirspor

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehirspor hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Eskişehirspor

Eskişehirspor yönetimi transfer listesindeki isimler ile görüşmelerini sürdürüyor.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’da oluşturulması düşünülen üst kurul sessizliğini koruyor.

Eskişehirspor

Tecrübeli Teknik Adam Ergün Ortakç’nın en kısa süreçte en az 5 transfer istediği öğrenildi.

Eskişehirspor

Eskişehirspor'da dün Teknik Direktör Ergün Ortakçı, Transferden Sorumlu Asbaşkanlar Safa Üstünbaş ve Berkay Çifter'in katılımıyla önemli bir transfer zirvesi gerçekleştirildi.

Gündem

Bir dönem Eskişehirspor forması terleten Göktuğ Kaan Ünüvar'ın babası polis memuru Basri Ünüvar, solunum yetmezliği sonucu hayatını kaybetti.

Eskişehirspor

Şehrin seçilmişleri ve atanmışları Eskişehirspor’un kuruluş yıl dönümünü yayınladıkları mesajlarla kutladılar.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’da yaprak dökümü Kaan Aşnaz ile devam etti.

Eskişehirspor

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Eskişehirspor, 2024-2025 sezonunu Ağustos ayı itibariyle açmayı planlıyor.

Eskişehirspor

Eskişehirspor Futbol Şube Sorumlusu Safa Üstünbaş, transferde adı geçen isimle ile ilgili açıklamalarda bulundu.