Yalova Haberleri

Yalova haberleri ve güncel Yalova gelişmeleri, Yalova ile ilgili tüm video, Yalova fotoğrafları ve Yalova haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Asayiş

Yalova merkeze bağlı Elmalık köyünde bir evde çıkan mutfak yangını itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Asayiş

Yalova'nın Armutlu ilçesinde başlayan orman yangını hava ve karadan büyümeden kontrol altına alındı

Asayiş

Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde 3 katlı villada çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Yurttan

Yalova’nın Altınova ilçesinde bir tersanede "boom" adı verilen insan kaldırma platformu sepetinden düşen 2 işçi feci şekilde can verdi.

Asayiş

Yalova’da jandarma tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda otobüs terminalde 1 kişi gözaltına alınırken 884 gram skunk ele geçirildi.

Asayiş

Yalova’da 2 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Asayiş

Aralarında Eskişehir'in de olduğu 7 ilde başta hırsızlık suçu olmak üzere yaralama, konut dokunulmazlığını ihlali gibi 29 suç kaydından aranan...

Asayiş

Yalova’nın Altınova ilçesine bağlı Çavuşçiftliği köyünde meydana gelen arazi yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yurttan

Yalova’da nesli tükenme tehlikesi altındaki türler arasında yer alan su samuru kıyıya ölü olarak vurdu.

Genel

Yalova Hükümet Konağı, Yalova Valiliği ve Yalova Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen Rekonstrüksiyon Projesi kapsamında restore edilmiş ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan...

Genel

Yalova Köftesi, özel bir tarife sahip nefis bir yemektir. İşte bu lezzetli köftenin hazırlanışı sizlerle.

Genel

Yalova İli, doğal güzellikleri, plajları ve ünlü kaplıcalarıyla önemli bir yerleşim yeri olan Samanlı Dağları'nın kuzeyinde konumlanmıştır.

Yurttan

Yalova'da Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) ait yurtta 140'a yakın öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Genel

Yalova, Türkiye'nin kuzeybatısında Marmara Bölgesi'nde yer alır ve doğal güzellikleri, plajları ve ünlü kaplıcalarıyla tanınır. Peki Yalova'nın ismi nereden geliyor?